Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rocktåget

Jag har alltid ett ess
i rockärmen
eller kanske snarare under spetsen
i strumpebandshållaren

men jag visar det aldrig
jag spar det för mig själv

emellanåt tar jag fram mitt rockess
i smyg
och stryker det längs kinden
och viskar för mig själv:

"En dag ska vi rocka bejbii,
en dag ska jag inte längre vara
passionerat kontrollerad
eller kontrollerat passionerat"

En dag ska jag visa dig
vad jag har




Fri vers av Tina-sol
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 21:35



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Gillar dina välkomponerade rader.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol