Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intåg. Uttåg

Aldrig rörda
En oskuld från Göteborg
och den som vägrade gråta
då tiden gick

The blue-line
var ganska deppig
mot Akalla och Hjulsta

och det var inte i västra skogen
han lovades guld
utan på den gröna
mot Hässelby

De korsade varandra
och fingrarna bakom ryggen
för att komma fram
enligt alla tabeller

i Stockholm

Behörigt avstånd vid deras Ropstenar
där de kärleksrödrusiga hoppade mellan spår
och perronger

för att undvika pendeltågens lövhalka,
signallfel, växelfel och spårbrist

( Men en dag kanske de ändå möts)





Förmodligen på en busshållsplats
(Och deras kärlek går förhoppningsvis inte
som tåget...)









Fri vers av Tina-sol
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-22 22:20



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Kul du, gillar slutet :)
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol