Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man kunna fortsätta?

Hur ska jag kunna fortsätta leva när du säger att du inte vill ha mig längre?
Hur ska jag kunna fortsätta ett liv utan dig?
Det du säger sårar mig så djupt att inte ens döden kan läka såren.
Tycker du bättre om mig död eller levande?




Fri vers av Bahador Vafadar
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-08-06 23:44



Bookmark and Share


  Manal
känner igen mig i denna dikt. och jag lovar dig att du kommer leva. det tar tid..men det behövs.
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar