Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad ja ska säga. Det här är det verkligaste jag någonsin gjort, för mig själv, och ingen annan..


Verkligheten

Jag la örat mot golvet.
Kunde höra hur dom levde där nere.
Någon ropade mitt namn.
Livet där nere kallade på mig.
Men jag var fast i en verklighet jag inte kunde ta bakdörren ut ifrån.

I wanna love you
But I better not touch

Lät trappan bära mig ner
Blundade för ett par kvarglömda ögon mot min näthinna
Och det var allt som behövdes
För att du skulle lyckas fånga min hand
Och få väggarna att snurra omkring mig

I wanna hold you
But my senses tell me to stop

Struntade i sanningen
Lät väggarna snurra
Lät vännerna le åt mina fötter som dansade snabbare än alla andras avsparkade skor
Viste att mina ögon vandrade en farlig väg
Och du fångade mig, fast du viste att du inte fick

I wanna kiss you,
but I want it too much

Musiken gav mig vingar
Och det var ljusare bakom ögonlocken än utomhus
Så jag blundade för allt jag borde ha sett
Lät det andra livet fånga mig när jag föll
Okända armar och farliga blickar
Som var så lätta att fånga

I wanna taste you
but your lips are venomous poison

Och jag lät det nya livet smaka på mig
Lät de farliga blickarna och okända händerna vandra
Lät mina fötter klättra längs väggarna
Fast jag viste att allt var gift och farliga presenter
Bara till för att få mig att tro att jag hittat
En bakdörr ut från min verklighet




Fri vers av dofta
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-08-07 01:09



Bookmark and Share


    livräddaren
grymt bra!
2005-08-08

    vilsen
wow, gumman ! hur bra som helst ! magiskt e vad det är !
2005-08-08

    ej medlem längre
Hehe =) så fint skrivet.. man fastnar direkt älskar sista raderna...
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta