Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jokern som aldrig fick vara med i leken

Jokern som aldrig fick vara med
i leken
svävar i det oavgjorda

Tycker inte om spel

Vinner alltid
Förlorar ständigt

Rör inga positioner
framåt
Chansar inga tärningar
i luften

Svävar i det oavgjorda

Ger inga svar på frågor...

som Jokern som aldrig fick vara med
i leken




Fri vers av Tina-sol
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-10-23 15:49



Bookmark and Share


  Blodros
...den här får mig att tänka efter
djup..
gillar det som sägs i det osagda
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol