Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra Årstider




-Pissar in våra fyra årstider, en efter en...
-Tömmer mig själv i alla fyra väderstreck, både bugar och bockar artigt.

Lägger dig på rygg och suger märgen ur den...
Gnider gommen och stryker strupen....
-Klådan kliar och röken river i halsen..
Du klär på mig och pimplar pigmental iris.

-Agar tafsen, tvagar tampongen, äter moderkakan rå...
Vittjar vageln när varet stelnat, tjärar mina tårar med kåda.. kisar och ler i mjugg..


Ludet läder skaver skivor i lä, peppar peppar ta i trä..
-Ljum tå i spad, knakande knoge, vulgär valk..
tänjer tarmen väl, för in avföringen....
Nynnar vaggandes...






Övriga genrer av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 389 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-27 20:45



Bookmark and Share


  Marjavaara
En sann ord konstnär.

du bara bollar runt och får till de så bra.

så braa
2009-03-26

  Johan Bergstjärna VIP
<ähh........ tacka vet jag allsång på skansen!
2008-11-22

  Della K
Aoootch...

;)
2008-10-29

  Per Teofilusson
ett gonande slags stadstroll bidande frusen på en kartong vid Stureplan (ser den ivriga munspelaren på Plattan för mig), som i brist på annat lärt sig njuta perversionerna, och sina egna utsöndringar behandlas inte som avfall utan återanvänds omgående.
2008-10-29

    Glittra G
Den här var vulgär och rå ... :) jag gillade den, lite mer avskalad och vågad än tidigare alster
2008-10-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Tjärar Mina Tårar Med Kåda-
2008-10-28

  Bjarne Nordbö
Liksom en liten skön vaggvisa att sjunga för barnbarnen när de kommer. Och tänk vilken välfunnen titel du fann. En universell text.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777