Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den äkta...


Det finns garantier på att jag håller i många år

Du är äkta

Jag är mer som hårdplast,
men det har väl aldrig varit fel på en tupperware-
bunke

Det gör mig till en partypingla
men jag gillar inte att bli köpt
och tafsad på av många

Det finns garantier på att jag håller
i många år
så visst är jag eftertraktad

Om du vill gömma dig från tjuvar
som vill åt din äkthet
så kan du gömma dig hos mig

mitt lock är vattentätt
som dina förtroenden hos mig

men jag är lite hårdhudad
och det är inte säkert att du får luft




Fri vers av Tina-sol
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 21:52



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Haha, återigen med en kioskvältaravslutning!! Klar och konkret, i i o f s tupperwareförpackning. Men du förpackar det här på ett proffsigt sätt.
2008-10-26

  Blodros
...den här gör mig glad :)
och för mig räcker det långt..
finurligt humoristiskt
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol