Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill slicka grädde (från kropp och själ)

Jag har alltid tackat nej till rosen
på tårtan

för att inte vara girig
för att låta andra gå före

Plötsligt insåg jag att jag tackat nej
till en bit av mig själv




Fri vers av Tina-sol
Läst 1101 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-23 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk! I enkelheten, så direkt.
Ger värden ett värde till...
2009-05-27

  Ulf Popeno
Temat ger ett djup och en äkta känsla. För vi skriver inte om våra skuggor för att imponera. Formen är kanske något konventionell, samtidigt behövs inte mer för att uttrycka styrkan i det här. Men, det som gör den här så väldans bra är den knallhårda avslutningen.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol