Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamhetens dunkla vrå/ har någon dukat ett bord för två

Fukta
dina läppar
i brist
på kärlek

Duka för två

Tänd
alla
dina levande ljus
för
dom
som redan har dött
inombords

Kasta ankar
lätta
dina tankar

Någon väntar med öppna armar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-23 22:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
Inom oss alla finns ett ljus..fast ibland är lågan försvinnande låg...
2008-10-24

    Bodil Sandberg
Härlig poesi att slutas i såhär på småtimmarna..och jag tänder ljusen
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan