Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon slutar inte älska i morgon...

Hon slutar aldrig se ut över havet
och höra dess dova röst
Hon slutar inte älska i morgon
om det nu kan vara till någon tröst

Hon ville havets ändlösa väntan
tills hon själv var redo att gå
men med sanningen i fickan
det fungerar inte så











Fri vers av Tina-sol
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-23 22:50



Bookmark and Share


  Blodros
Du kan skriva på olika sätt
den här, fylld av känsla
för mig, vemodig längtan..
vacker känsla..
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol