Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kanon 1

Jag har bott vid en större huvudled.
där cyklade inte så många,
men en del löpare jagade mot bättre tider:
Samtidigt ökar den tunga trafiken.

Hur få en vän?
Håll dig på mattan:
Det som är en kungspudel för andra är en kungspudel för dig med.
Sikta mot stjärnorna:
Det som är toppen för dig är toppen för alla andra.
Säg inte nej säg kanske kanske.
Säg kanske kanske inte nej.

Den som gör det blir nog månadens medarbetare.
Den som gör det blir nog mest värderad kund.
Om man tänker efter är vita heltäckningsmattor inte så dumt.




Fri vers av Dough
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dough