Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikten säger allt om livet.


Livet.

Livet är de stunder som tar andan ur oss,ögonblicken som skakar om oss
Livet är inte de stunder du tar ditt andetag.




Fri vers av Winky
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winky