Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är både en glad och ledsen dikt.


Glädjen.

Glädjen har alltid ett sista leende.
Kärleken har alltid en doft. Det sista du ger upp är hoppet. Tro finns inom dig själv.




Fri vers av Winky
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-24 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Winky