Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silentium


ovanför sländornas dans
under dina ögons regn
i stundernas minuter

min sagolika dröm
sommarens omslag
fotografiet i ramen

blir bestående



bakom min nattliga gråt
framför sällhetens axlar
i världens tidlöshet

mina önskningars fågel
veken till mörkrets ljus
i min kärleks himmel

hörs endast din sångs vingslag



i mina förhoppningars bok
på dina tankars brev
i handlingars oändlighet
min tystnad av glas

spräcks av din ljudlöshets eko





Fri vers av S D
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-25 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S D
S D