Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinskorvsfingrar och blommiga örngott

så somnar jag på kvällen
med musiken från gamla trasiga kasettband i mina öron,
med näsan så djupt nedborrad bland blommorna på mitt örngott,
att jag knappt kan andas

kinderna randiga av tårar.

så somnar du på kvällen
med lyckofjärilar i din mage,
till ljudet av två bultande hjärtan

hennes fingrar i ditt hår.

så vaknar jag på fel sida och tänker,
att hon allt har tjocka prinskorvsfingrar hon!
och jag somnar sedan om igen

på andra sidan.




Fri vers av tralala
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tralala