Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt som jag skrev för att pannkakor med nutella och banan är bland det bästa jag vet & för att det kunde varit jag som satt hos dig i köket...


Pannkakor med Nutella och en snöstorm i ett hjärta

Snöstormen viner utanför,
sliter i träden
skakar huset
tjuter

skakar inte er

Ni sitter i värmen i köket
lagar pannakakor med nutella på,
kramas och dricker lättmjölk,
värmer varandra

Jag vandrar utanför
under träden,
de som skakas av stormen,
och jag tjuter

skakar i kylan

och jag vill ha dig, din värme och dina kramar
eller åtminstone en pannkaka med nutella

(det är väl det minsta man kan begära, när man har en snöstorm i hjärtat)




Fri vers av tralala
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 22:35



Bookmark and Share


  Redeemer
Det här var bland det charmigaste jag läst! Hoppas inte snöstormen varar för länge. Jag skickar över en nutella-pannkaka, så kan du skriva ut den!
2008-10-31

  Trädflickan
Åh så gott det låter. Men så ensamt att få stå utanför och tjuta, se värmen, se andra njuta.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

tralala