Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brändhet som börjar med ut !

Hej allihopa
ta det försiktigt
ni känner ju själva
vad som är viktigt

Jag har hört
om en brändhet
som sprider sig
i hela vårt rike
den börjar med ut
och slutar med
förtidspension

Vi är för
unga för att
vara gamla
och för virila
för att
sluta leva


Så ta det lugnt
och ge din kropp
ett djupt andetag

Vi kan
vi vill
vi
lever




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 597 gånger
Publicerad 2005-08-07 19:59



Bookmark and Share


    torbjorn
Ibland undrar man så... Jättebra!
Existensiellt tema, har jag försökt i min vers, Kanske.
2005-08-08

  Daniel_78 VIP
tack, var precis vad jag behövde höra denna kväll, sköna ord!
2005-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan