Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var gång vi möts

 

 

De är inte många,
fler kunde de vara,
men de är betydelsefulla.

Njutningen, bakom tunna flor
är glädjen i en udd,
där stillheten vandrar vacklande
mellan djupa hål, ett allvar
och skinande ytor,
rosorna,
blommar även vintertid.

Exploderar i nyanser.

De är få, stunderna,
men mer,
mer än en enkel dröm.

De är betydelsefulla smaker,
möten.

De är liv,

där är du

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-26 16:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow!! så fint och känslofullt...kärt innehåll

"De är betydelsefulla smaker,
möten.

De är liv,

där är du"
2008-10-27

    Maria Malm
Riktiga möten människor emellan, lyckostunder..
2008-10-26

  Lena Krantz VIP
Ja möten ÄR ju mellan människor och det är nog det man egentligen lever för!
2008-10-26

  aol
bara så berörande sann poesiom möten
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt