Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rädslan för att vi ska sluta

Jag kanske blir lugn
om jag får ligga mot din bröstkorg

låta fingrarna svepa runt knapphålen
i ett försök att öppna upp

Jag kanske blir lugn med min kind
mot din skäggstubb
och fingrarna sniklande i ditt brösthår

Men jag vågar inte lyssna inåt
så det får räcka om det är vackert utåt

Jag vågar inte lyssna på dina hjärtslag
i rädsla för att de ska sluta




Fri vers av Tina-sol
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 17:38



Bookmark and Share


  Blodros
...om man är riktigt tyst...så går det att höra hjärtslagen....i dina ord

känslor...förmedlade i ord...i meningar...poesi
tycker om!
2008-11-01

  Lejonhjärtas poesi
Snirkligt virkat om rädslan att inte veta.
2008-10-29

  Leif Furstedt
Rädslan i en annorlunda men fin form.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol