Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kanske är destruktivt.

Det kanske är destruktivt
när jag ristar in våra namn i trädstammar
så långt in i skogen
att ingen någonsin hittar dit

Det kanske är destruktivt
att gå i samma fotspår
som vi gjort förut
En dag blir de cirklar
som inte ger någonting nytt

Det kanske är destruktivt att skriva dikter.
Destruktivt att lyssna på musik.
Det kanske är destruktivt att tänka.

Men jag kallar det hellre
för nostalgi




Fri vers av Tina-sol
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 18:08



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Nostaligi är ett underbart ord och när tanken bakom - vad den månne vara - förverkligas än en gång då ler himlen med dig och det är konstruktivt.
2008-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Låt oss i så fall vara destruktiva.
Smash it up, som The Damned sjöng.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol