Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en väg

Livet är som en väg.
Det finns fullt med uppförsbackar,
och massor med nerförsbackar.
Det går både hit och dit,
och upp och ner.
Ibland känner du dej ensam,
ibland går någon med dej.
Ibland regnar det,
ibland skiner solen.

Du vet aldrig riktigt
vart vägen för dej.
Du vet aldrig
vad som händer efter nästa kurva.
Det är det som gör livets väg
så spännande att vandra på.




Fri vers av Josefin
Läst 736 gånger
Publicerad 2004-05-20 16:42



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
håller med dig
2004-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Josefin
Josefin