Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Sluta fråga mej
hur jag mår
det river bara upp
gamla sår
Fråga istället med ett leende
\"är allt bra?\"
Då är det mycket enklare
att säga ja.




Fri vers av Josefin
Läst 527 gånger
Publicerad 2004-05-20 16:44



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
människor tar ofta allt för lätt på en sån fråga - kul att det finns flera som tänker till
2004-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Josefin
Josefin