Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog allt !!!!!

Allting är borta, du tog alla mina vänner ifrån mig
Varför? Du har allt men ändå vill du ha mer
Du tog det ända jag älskade ifrån mig, den ända
personen som jag nånsin älskat
Jag börjar försvinna helt, men innan jag
lämnar den här världen är det en sak till som ska göras…
Du har ingen rätt att leva mer, du skall flyta i ditt eget blod
Jag ska skära dig i tusentals bitar
Jag ska strypa dig tills luften tar slut
Jag ska köra över dig med en lastbil
Jag ska låta djur bita ihjäl dig
Jag ska borra håll i din hjärna så
att det lilla som finns där inne rinner ut..
sen finns du inte mer..
..och inte jag heller




Fri vers av Grönögd
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-08-07 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tuung!!
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Grönögd