Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaron (av oss)

Jag skulle vilja att du stod bakom mig
och knöt din slips
samtidigt som jag målade mina naglar
svagt i pärlemor

vi skulle småprata
och givetvis skulle du dra upp den där dragkedjan i ryggen

jag kan känna ditt rakvatten
genom alla tankar, drömmar och fantasier
Jag kan känna närvaron av oss

Sanningen är att jag sällan målar mina naglar
och speciellt inte i svag pärlemor
Jag har nog heller aldrig sett dig i slips

men sådan är bilden av oss
och jag känner närvaron
på något sätt




Fri vers av Tina-sol
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 09:45



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En underbar närvaro du målar i vackra drömmar och när drömmarna överträffas i verklighetens skeenden är livet en härlig resa i tid och rum.
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol