Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en lekplats av ord och visor

Lät mig förloras
i verbala konstruktioner

på en lekplats av ord
och visor

men jag är inget barn
och ändå kan jag föredra
leken framför allvaret

Jag lät mig klättra i metaforernas klätterställningar
och gunga i anaforerna
tills jag litade på meningen

nästan

och de sköna labyrinterna
de rafflande paradoxerna

som att släppa taget om avslutande punkter

och bara känna
en stund




Fri vers av Tina-sol
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol