Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå hallå ett steg bak och framåt två

Har stuckit hål

alla
lögner

Varaktigt
rann det
ut

Förnekelsen
fyller
mig
nu med
sina
änglalika
vingar

Ekot är
mitt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 213 gånger
Publicerad 2008-10-27 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan