Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans där framme finns ett målsnöre att spräcka

Visst är
vi
sommarlöv
i höstmörker

Höstlöv
i
vinterdjup

Visst är
det
vi

Som rusar
in i dött lopp
med hjärtat bultande
av
hopp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan