VANLIGA tråkiga kvinnor...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är så trött på alla VANLIGA tråkiga kvinnor...




Åhhh.....O V A N L I G A KVINNA.....





.....KOM & TA MEJ

MED DIN

ÅSKA

&

ORKAN!!!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 03:09



Bookmark and Share


    Bellissima
Lämnar mig stilla funderande, vad är en Vanlig Kvinna..?
2008-10-28

  Michaela Dutius
Hoppas orkankvinnan orkar blåsa er båda till drömmens land
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP