Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte räcka till.


Usel

Jag är en usel gitarrist
men en sämre pessimist.
ger mig sällan av förrens jag fått det jag vill ha.
Slår väderkvarnarna med list.

Bryr mig sällan om problem,
Är inte särskilt observant.
Ser gärna glada dagar mer än svarta snår.
om det inte visar sig vara intressant .

Känner mig usel i spel.
Ingen vinstlust gör mig hel.
Inget tärningsslag i världen får mig att gå
Det är ingen annans fel.

Faller ner med löven.
Vissnar ner och multnar bort
viskar ut i mörkret om jag har förstått
att det är ingen annans fel.

Konstaterar inget konstant.
Vänder kappan i min vind.
Driver bort med hösten dit jag vill
lurar livet en gång till.

Ber dig alltid hålla ut.
Fast att det är svårt.
bejaka och att stanna kvar.
Värna om vad som är vårt.

Känner mig usel som bra.
Svårare kan inget va.
Jag vissnar ner och blomstrar upp.
Under tystnad varje dag.

Slog en knut på mig själv.
Den kan du aldrig lösa rätt.
Har för många meter rep.
Och det där med mitt svåra sätt.

Känns som om jag kommit hem.
Om du bara finns till hands.
smek minna kinder lätt.
så hittar jag min ballans.




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 293 gånger
Publicerad 2008-10-29 15:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är en usel gitarrist
men en sämre pessimist.


Mycket bra!

Hur är du som realist?
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson