Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på väg hem från jobbet...


Meningen med allt?

Idag gick jag förbi en kyrkogård...
där gick jag in och satte mig på en bänk..
helt plötsligt kunde jag inte sluta gråta..

vad är meningen med livet?




Fri vers av kaffesump
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 16:06



Bookmark and Share


    orutinerad
bra fråga, ring 118 100?

dom vet säkert...
2008-11-24

  Gunwale VIP
Det här var rakt på sak...

Kanske meningen är...att föröka förstå varför vi vill försöka förstå vad meningen är?
2008-10-29

    ej medlem längre
Fred, kärlek och förståelse...?
2008-10-29

  Losnall
Livets stora fråga.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump