Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förbigående

Om en gråsparv
med osedvanligt långa ben
slår sig ned
på ditt fönsterbläck
Öppna då ditt fönster
så lovar jag att ringa på din dörr
om jag en dag passerar förbi




Fri vers av Tina-sol
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol