Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Caution traffic is crazy

och i mitt hjärta
en
oundviklig önskan

eller
längtan

tre sekunders reglen
är för
längesedan
överskriden

men bältet
är på
bromsen
är
funktionsduglig

gasen

i

b
o
t
t
e
n




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-29 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan