Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktum

Jag försöker
leta mig fram

till mig själv

men det är inte lätt
då jag hela tiden vänder mig
bort

så att du inte lyckades
var egentligen aldrig
ett mysterium




Fri vers av Tina-sol
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-29 20:40



Bookmark and Share


  Blodros
åh, jag gillar såna här texter...som den här där dom tre sista raderna vänder sig mot dom andra och det blir en helhet...
så bra!
2008-11-01

  Ulf Popeno
Ouh, de syns ändå. Det bara att räkna in det som syns och hålla koll på vad som borde synas. Det som inte syns, är det som innehåller smärta. Det som framhävs är det som ska väga upp det som inte ska synas.

Det är lite som stjärnor som kretsar kring svarta hål i rymden. I rymdteleskopen ser vi stjärnorna dansa runt något vi inte ser, bara att det är tungt. Med räkneblock och datorer kan vi räkna ut att där finns ett s k 'svart hål'.

Men faktum är , att det svarta hålet - den slocknade stjärnan - ser vi aldrig.
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol