Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SÅNG FÖR NOVEMBER

lufsade ensam på prärien trycktes gång på gång ner i den mjuka marken sniffade och suckade
lufsade, lufsade.


blundande vilade i ett vitt virkat
överkast var stjärnhimlen
som riktade sin nos uppåt långt däruppe lyste de
-stjärnblommorna.

som vattendroppar i oktoberträd längst ut på de svarta nagelfingrarna
har glaskulorna klibbat fast
OM MAN VILL
d y k a i n i d e m
skaka rötterna

i stjärnfall får man önska




Fri vers av Bella Efraims
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella Efraims
Bella Efraims