Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trolleri

rymmer med en cirkus
om man går tillräckligt länge med de rätta kläderna så
uppslukas jag väl direkt
röda läppar sneda ögon randiga tröjjor stora turbaner blommiga byxor
sorgen i pungen
BÄM så var jag borta




Fri vers av Bella Efraims
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella Efraims
Bella Efraims