Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grön Totalitet




Hon bodde på Kärleksgatan

Jag bodde på Hatstigen

Mittemellan oss Likgiltighetens Stiltje

Jag tog med mej mitt hat

Hon tog med sin kärlek

Vi simmade ut i det stiltje havet

Hon mötte mej med en explosiv kyss

Jag hatade henne för det

Hon svalde all likgiltighet & mitt hat

& vi sprang genom de brinnande fälten av Hopp

Sakta brann våra rädslor & egon 

Vi grät all vår kärlek

Allt vår sorgs hopp

Själens Orgasm fyllde oss med Grön Totalitet

Varje atom i oss drack Kärleks Sanning

Sannings Kärlek

Vi blev självlysande

Vi steg till skyn

Men vi var tvungna att återvända till morgonens zon

som lyste tvär-röd av likgiltighet

Men vi svalde & upplöste mörkret

La oss och älskade mitt i Skogen

Somnade igen & återvände Hem.





Poesi av ~Johan Hallgren~ Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!



Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP