Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suger i sig åren som en prostituerad utan pension

Vilda vackra
evighet

Ger blanka fan
i att fånga
dagen

Unnar sig
total
tristess

Pratar
aldrig om
vädret
är
i
det

Faller med regnet
vaknar
med solen

Svävar
ovanför
älskandes
ryggar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 18:00



Bookmark and Share


  inutimonster
"Pratar
aldrig om
vädret
är
i
det"

det sa mycket. gillar't!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan