Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett sånt jäkla rännande för att fixa tillvaron

Det blev nog inte riktigt som jag hade tänkt mig
det här...

Det är ett sånt jäkla rännande
för att fixa tillvaron
Det fungerar inte att glida med
på ett lagerblad
längs snirkliga, spännande vägar

Det krävs lite mer än så.
Det krävs planering,
Det krävs hantering.

Nä, det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig
det här...

en ständigt het look med ljuvliga parfymer
och en imponerande portfölj dinglande i hampan
känns tämligen långt borta

Det blev inte som jag tänkt mig
men å andra sidan tänker jag alldeles för mycket




Fri vers av Tina-sol
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-30 20:08



Bookmark and Share


    Komisarek
Jag gillade slutet, det blev en snygg knorr.
Tycker det är en bra bra och trovärdig beskrivning av mångas liv.

Ett tips screw planering, det mesta löser sig med devisen "Det löser sig" även om man ibland åker på en fet smäll.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol