Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobba på !

Tappade min balans
åkte i ambulans
såg mig en chans
att vila
från vardagsdans

Ska läsa
en bok
eller två
om jag hinner
för även i säng
tiden rinner

Men detta
är min fantasi
man ska vara glad att
man
är frisk
så att man kan jobba och
stå
i




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-08-08 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan