Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kön till Buttericks är längre än till systembolaget

Kön till Buttericks
är längre än till systembolaget
på Klarabergsgatan

För i kväll ska folk ha roligt
bakom sina masker

Det är så mycket enklare då.

Visst kan vi ha roligt utan sprit,
så länge ingen ser att jag dansar nykter




Fri vers av Tina-sol
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol