Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är en levande död

Vi hedrar de döda
med ljus på kyrkogårdarna

Om du är en levande död,
tänd då ett ljus

och fundera över hur du vill
ha fortsättningen




Fri vers av Tina-sol
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 17:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En stilla och tänkvärd undran.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol