Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oktober -04


Samhain

Fullmånenatt som renar,
tillåter mig att växa och ändras
i glömda Gudinnors beskydd.
Gör mig stark nog att lämna
min förnekade kvinnliga bördsrätt,
att skapa framtida minnen
och att ärva mig själv.

Gudinnor och kvinnor,
häxor och mödrar
som spann och vävde
sedan forntiden en tråd
åt mig att känna och följa
tillbaka och fram till
jordens goda Mor.




Fri vers av grefalk
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

grefalk
grefalk