Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bröstkorgen fylld av mousserande

vill inte att du berättar dig själv
till andra

petar med skon i gruset,
ritar det avlägsna

vill inte händer till hud
någonsin

rör droppar på andra sidan rutan
smälter iris

att jag har bröstkorgen fylld av
mousserande

det ska jag bli varse











Fri vers av Tina-sol
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-31 19:04



Bookmark and Share


  Blodros
dom här raderna

"vill inte att du berättar dig själv
till andra"

känner igen och dom känns..

Vackert så i sin längtan..
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol