Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men skål det är ju fredag trots allt

Jag bränner alla
ark
utan djur
i

Jag söker
sanningar
och lögner
inpackat
i
paket
med
känd
avsändare

Jag svarar

frågor
tex
jodå
huvudet är
nere
och fötterna
i näsborren

senast
passerade

Rödvinet både
hjälper
och
stjälper

Snyggare kan
ingen vara
i blind
mans
ögon




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 21:20



Bookmark and Share


  lyckeli
Skkkkkåååååååååål.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan