Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina tår är lika många som mina fingrar

Som en korv
utan bröd

Som en
grav
utan död

Som en
kyss utan läppar

Som
en
halt utan käppar

Som
en man i
sina bästa år

Utan stånd
och
utan hår

Vem bygger lego
utan fingrar ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan