Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröring

Vi låg omslingrade.
Tätt ihop, så tätt att jag glömde
vad som var du, och vad som var jag.
I mitt huvud fanns bara en person. Oss
Det var den bästa känslan i mitt liv.




Fri vers av Moondancer
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-01 10:32



Bookmark and Share


    JoLu
en underbar känsla..
väl beskriven ..
härligt
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Moondancer