Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsfärder

Jag sträcker mina tankar mot himlen
i min hjärna blir jag ett med det stora blå
färdas genom atmostfären
tar in den, tar in allt
mitt sinne lägger sig likt en väv över jorden

Det är då jag upptäcker dig
du är också här uppe
liksom jag flyger du, känner du, söker du, längtar du
Jag vet inget om dig, men det spelar ingen roll
vi förenas här uppe
våra sinnen har samma mål
och det är allt som betyder något

Vi hittar fler människor, först några få
sedan dussintals sedan tusentals
och alla förenas vi här uppe på himlavalvet
vi förenas av en känsla.
Lycka
Lycka att veta att vi inte är ensamma

I min säng önskar jag att jag svävade där uppe på riktigt
varken du eller jag kan sträcka våra tankar mot himlen
men om du trots allt försöker
blir våra önskningar ändå något mer än bara fantasier
Jag hoppas att vi möts där uppe i natt.




Fri vers av Moondancer
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moondancer