Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svag kontur av kvinna

Skalade av mig
mina lagar
lager för lager
regel för regel
tills regelboken
gled ned bakom sängen

för jag var ingen paragrafryttare
då jag red dig
ingen struktur

bara en svag kontur
av mitt eget jag




Fri vers av Tina-sol
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-01 17:04



Bookmark and Share


  Blodros
det som var struktur
det som var mönster
det som var det som höll uppe lagar
föll
och kvar
var det som var liv...
2008-11-02

  Lejonhjärtas poesi
Ser en skön kontur och sensualism i denna poesi.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol