Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Inte tro.

En dröm. Som aldrig kommer bli sann. Det är du.
En sanning. Är att erkänna saknaden för dig. Som aldrig kommer att hända.
Ett hopp. Att tro på sig själv. Förstå att det aldrig kommer att bli bra igen.
Ett misslyckande. Att le och tro på lyckan. Lyckan som alltid vänder till olycka.




Fri vers av cykelpump
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-11-01 18:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dröm är stor i sig själv...även om den aldrig materialiseras.
Väl poetat!
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

cykelpump