Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Mitt hopp är som en visen blomma på hösten.
Bladen, min tro faller sakta ner.
Min färg försvinner.
Bort i tomma intet.
Jag ger upp livet, jag vissnar.
Jag dör.
Ödet har bestämt sig.
Livet är olyckligt.
Grått.
Och dött.




Fri vers av cykelpump
Läst 271 gånger
Publicerad 2008-11-01 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cykelpump